Zangeres

Na de start van haar Zang Jazzopleiding aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen heeft ze veel opgetreden met verschillende Jazz bezettingen op diverse locaties. Ook mocht ze deelnemen aan verschillende grote concerten.

Zo was ze in november 2008 gastartiest in de theatervoorstelling ‘Jeans’, heeft ze verschillende keren meegespeeld in voorstellingen met cabaretier Rients Gratama en stond ze onlangs op het A-Jazz festival in Assen.

In 2009 heeft ze deelgenomen aan een studiereis naar New York waarbij ze o.a. tegenwoordig een van de belangrijkste Jazz zangeressen Dianne Reeves heeft ontmoet en les heeft gevolgd bij Gloria Cooper.

In 2010 mocht ze spelen voor de leden van het Europees parlement in aanwezigheid van de commissarissen van de koningin, in Brussel.

In september 2010 werd ze als een van de eerste studenten uitgekozen om een studieuitwisseling van een half jaar te doen aan het Conservatorium in Parijs -‘Conservatoire National Supérieur de Musique et de Danse de Paris’. In deze periode heeft ze deelgenomen aan grote projecten in Parijs.

Zo zong ze o.a. twee keer in Theatre Chatelet, onder begeleiding van de Bigband van het Conservatorium Parijs en nam ze deel aan een groot Brecker Brothers project in Grande Halle de la Villette.

Mousmé is derde jaars studente Conservatorium en waar ze studeert met o.a. Francien van Tuinen, Floor van Zutphen, JD Walter, David Berkman en Don Braden.

In het verleden heeft ze gestudeerd met o.a. Sanna van Vliet, Dena DeRose, Peggy Bouveret en Glenn Ferris.

Scroll UpScroll Up